Festival Niu

Logo Niu

8 DE JUNY 2024
SANT MARTÍ VELL

El Niu és un festival on s’uneixen disciplines artístiques diverses amb un punt en comú: els creadors són joves emergents units per la passió artística. És un espai per a visibilitzar produccions artístiques en els àmbits de les arts visuals, escèniques, plàstiques i digitals, sense tancar les portes a cap forma d’expressió artística. D’aquesta forma, aquests artistes poden presentar-se al món, a més de ser un punt de trobada dels joves de Catalunya.

 

Tant als pobles del voltant de Sant Martí Vell, com a tota Catalunya, hi ha noves generacions artístiques amb molt potencial, i aquest festival té l’objectiu de donar-los un impuls i començar a visibilitzar els seus noms perquè tinguin cabuda a sales, teatres i museus, i donar-se a conéixer entre nous espectadors i consumidors del seu art.

 

Sant Martí Vell

Sant Martí Vell és un tresor amagat en un indret molt ben comunicat, tan sols a 25 minuts en cotxe de Girona i a 15 minuts de la sortida 6 de l’AP7. Es troba a la plana de l’Empordà, just al peu del massís de les Gavarres, en un espai natural ideal per a dur-hi a terme el festival. El poble té diversos espais públics per a les exposicions d’arts plàstiques, la plaça del poble i altres petites placetes i carrerons per les arts escèniques i música i zones d’aparcament per als asistents i els artistes. 

 

Donar vida al poble i omplir-lo de cultura i art durant un cap de setmana és un dels objectius del festival.